Where's My Water

Where's My Water 1.9.1

Lekker badderen in dit epische puzzelspel

Where's My Water is een erg vermakelijke game waar je flink wat uurtjes zoet mee bent.

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Cartooneske graphics
  • Realistisch water
  • Schattige krokodil
  • Leuk om the spelen
  • Veel bonus items

TEGEN

  • Af en toe frustrerend moeilijk

Excellent
9

Where's My Water is een erg vermakelijke game waar je flink wat uurtjes zoet mee bent.

Wat is Where's My Water?

De hoofdrol in Where's My Water is weggelegd voor Swampy, een alligator die nogal geobsedeerd is door hygiëne. Hij wil graag een bad nemen en jij moet hem daar bij helpen. Je maakt een pad voor het water zodat het water door het riool bij Swampy's douchekop uitkomt. Dit doe je allemaal met je vinger. Met de ietwat lastige schuifbalk scroll je door het level naar beneden.

Where's My Water bevat elementen uit het klassieke Pipes en het meer recente Sprinkle. In meer dan 140 levels (25 in deze gratis versie) moet je het water bij Swampy zien te krijgen.

Een pittige uitdaging

Levels uitspelen in Where's My Water is niet zo simpel als je misschien denkt. Je loopt tegen aardig wat obstakels aan, zoals zuur water waar Swampy zich aan kan verbranden, lopende banden, bruggen, barrières en nog veel meer. De wat ruwe besturing maakt het niet gemakkelijker.

In elk level verzamel je zoveel mogelijk van de drie rubber eendjes die je onderweg tegen komt. Dit doe je door ze te vullen met water. Daarnaast zijn er ook veel items die je kunt vrijspelen. Je bent dus wel even zoet met Where's My Water?.

Conclusie

Een mobile game heeft naast een een origineel en boeiend concept ook leuke graphics nodig. Ook op dit gebied heeft Where's My Water het goed voor elkaar. De cartoon-achtige graphics zijn erg goed en het water gedraagt zich erg realistisch.

Ook Swampy is geweldig. Hij zingt onder de douche, klaagt als er te weinig water is en wordt helemaal blij als de kraan aangaat. De muziek in het spel is erg aanstekelijk en wordt, in tegenstelling tot veel andere games in dit genre, niet snel saai.

Where's My Water? is één van de leukste casual games voor Android. Je hebt er uren en uren plezier mee.

Meeste downloads Puzzels voor android

Meer
Where's My Water

Download

Where's My Water 1.9.1

Beoordelingen about Where's My Water